www.MINOSTOTAAL.nl

Makelaardij - Hypotheken - Kredieten - Verzekeringen en Belastingadvies

Over ons

Wil en Ingrid van Os startte in 2007 als onafhankelijk verzekerings en hypotheekkantoor de v.o.f. Minos Assurantiën met de handelsnaam MinosTotaal.

Minostotaal bestaat nu dus al meer dan 10 jaar. Wij zijn in 2016 verhuisd naar de Hatertseweg 588 te Nijmegen. 

- Om u nog beter van dienst te zijn hebben we gelijktijdig dan ook onze dienstverlening aangepast en uitgebreid. We kunnen u nu onder onze eigen naam het MinosTotaal verzekeringsvoordeelpakket aanbieden met oplopende kortingen tot 15% al naar gelang het aantal verzekeringen. Wij bieden u een directe verzekeringsservice met schadeafhandeling.

- Op de meeste zorgverzekeringen kunnen wij tot 10% korting geven op de premie terwijl u bij dezelfde verzekeraar blijft en dezelfde zorg blijft houden. 

- Voor Belastingaangifte service maar ook voor u volledige Boekhouding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken daarbij intensief samen met Kramer administratie.

- Wij werken ook samen met het letselschadebureau ''De Letselzaak'' zodat een opgelopen letsel direct in behandeling genomen kan worden.

- Als makelaar werken wij nauw samen met de NVM makelaar ''IMMOSPOT (Boogerman)''. 

Als onafhankelijke Hypotheekadviseur bieden wij u vrijwel altijd de goedkoopste rente uit de markt. Deze moet natuurlijk wel aansluiten bij de voorwaarden die voor u belangrijk zijn. Maak een afspraak voor een vrijblijvende en kosteloze inventarisatie. Ook voor uw kredieten en leningen voor zowel zakelijk als privé bent u aan het juiste adres. Wij kunnen ook uw Qredits aanvraag behandelen. 


Wil van Os
Erkend hypotheek adviseur
Erkend Financieel adviseur