Made by MinosTotaal

Nieuws

Assurantiekantoor

MINOS-TOTAAL

biedt veel meer diensten dan u denkt ! Het nieuwe Assurantiekantoor is op 20 maart 2016 geopend. Het nieuwe dienstenpakket bevat onder andere Volledige begeleiding voor belastingzaken en Mijn Overheid. ; Wij kijken samen met u naar de documenten die vanaf 2016 alleen per computer toegestuurd worden. Wij bieden u ook een Vaste Lasten Service ; we kijken samen met u naar de beste en goedkoopste aanbieders voor Gas en Elektriciteit, Internet, TV en Bellen (ook mobiel). Wij verzorgen ook de oversluiting. Uw boekhouding is bij ons in goede handen. Door onze samenwerking boekhoudkantoor Kramer administratie kan iedere éénmanszaak, ZZper en VOF bij ons aankloppen tegen zéér lage Tarieven.

Nu ook Makelaar

Wij werken als business partner samen met een Vastgoedpro en een NVM makelaar. Via Verzilvermijvast kopen wij ook huizen. Zie hiervoor onze makelaarspagina.

Budgetcoaching en

Schuldhulpverlening

Omdat wij steeds vaker werden geconfronteerd met betalingsachterstanden  en de financiële afwikkeling hiervan zijn wij ons gaan richten op de begeleiding van de huishoudelijke zaken. Wij nemen u bij de hand en gaan samen met u een traject bewandelen om achterstanden terug te draaien en rust te krijgen en te geven. Wij leren u omgaan met uw huishoudboekje en u zult weer financiële rust krijgen. Indien de financiële zaken een stap verder gaan dan het huishoudboekje en er continu begeleiding moet zijn met betalingen en afwikkeling van financiële problemen zullen wij u als schuldhulpverlener bijstaan.

www.MINOSTOTAAL.nl

Financiële Diensten
Makelaardij   Hypotheken                                Kredieten        Verzekeringen
Vaste Lasten Service, Belastingaangifte, Boekhouding,
Hypotheken, Leningen en Verzekeringen  zijn onze hoofdactiviteiten. Als erkend Financieel en Hypotheek adviseur kunnen wij u een passend advies geven. Doordat wij niet zijn gebonden aan één maatschappij kunnen wij bij bijna alle hypotheek en Kredietverstrekkers onderbrengen tegen de laagste rente met de voor u passende voorwaarden. Verzekeren doen wij via een breed scala aan verzekeraars. Wij kunnen u tegen vrijwel alle risico’s verzekeren van Fiets, Gsm en Aansprakelijkheid tot Uitvaart, bedrijven en Arbeidsongeschiktheid.
NU De Laagste HYPOTHEEK Rente 10 jaar vast vanaf 1,80 %          Lening vanaf 4,2 %